SON EKLENENLER

1 milyon TL'lik makam odası itibarı için yapılmış!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettişlerin Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı için yapılan lüks makam odasına başkanlıktan açıklama geldi.
16 Ocak 2021 22:21

OSB'de ortaya çıkcan milyonlarca liralık makam odası israfına cevap geldi. Dün bir haberde yapılan israfın ortaya çıktığı Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’den açıklama yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettişlerin Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yönelik hazırladığı rapora ilişkin OSB yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Raporda, eleştiri konusu yapılan kimi harcamalara da değinilen açıklamada 1,1 milyon lira harcanan makam odası için “Kayseri OSB’nin itibarı ve kurumsal kimliği için yapıldı” ifadeleri kullanıldı.

İTİBAR İÇİN YAPILMIŞ

Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan’ın hedefe konulduğu öne sürüldü. Bünyesinde 1.200 sanayi tesisi barındıran Kayseri OSB yönetiminin açıklamasında, “Haberde yer alan harcamaların hiçbiri Tahir Nursaçan tarafından şahsi olarak yapılmadı. Osmanlı odasına alınan malzemeler piyasa değerine ve faturalı olarak alındı. Makam odası ve tefrişatı Yönetim Kurulu ve şahıslar için değil bizatihi Kayseri OSB itibarı ve kurumsal kimliği için yapılmış, Genel Kurul bütçesinde yer almış, bir sonraki genel kurul bütçesinde de açıkça ibra edilmiş bir harcamadır” denildi.

MİLLİ GAZETE

TÜRKİYE KOLLUK SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER